Optimale Luchtkwaliteit
Ons vak!

Bedrijf

DuctMan kwaliteitsniveau

Elk project op het gebied van het reinigen en desinfecteren van luchtbehandelingssystemen, verwarmings- en koeltechnische installaties en verdampers kent een eigen invulling als het gaat op de keuze van de meest geschikte reinigingstechnieken. Binnen een project leggen we de voorwaarden en controlepunten van de te reinigen oppervlaktes en apparatuur vast in een werkboek (stappenplan).

Hetzelfde hoge kwaliteitsniveau
Voorop staat dat DuctMan telkens hetzelfde hoge kwaliteitsniveau haalt. Vooraf voeren we vaak inspecties of metingen uit om zekerheid te hebben over de mate van vervuiling. In de uitvoering letten we scherp op de veiligheid voor mens en omgeving. Na oplevering leveren we de ruimte (brand)veilig en gebruiksklaar op. Hierna krijg je een ‘Certificaat van Geen Bezwaar’ die je aan je (brand)verzekering kunt overleggen.

Inspectie en reiniging

Heldere en onderbouwde offerte

Bij een aanvraag doorlopen we een aantal verschillende stappen (voorbeeld afzuigsysteem):

Inspectieluikje in afzuigkanaal horeca

Duidelijke tijdsplanning

DuctMan zal bij gunning van de opdracht te samen met jou als opdrachtgever een tijdspad afspreken waarop de werkzaamheden uitgevoerd gaan worden.

Geen verstoring normale werkzaamheden
Uitgangspunt is dat DuctMan nimmer je arbeidsproces richting je klanten zal verstoren of in gevaar zal brengen ook als dat betekent dat de uitvoering in de avond, nacht of het weekend moet gebeuren.

Veilig en netjes achterlaten
We laten de ruimtes waar DuctMan actief is geweest veilig en netjes achter na afronding van onze werkzaamheden.

 

Binnenkant afzuigkanaal